Druhy údenárskych štiepok má zásadný vplyv na chuť, vôňu a farbu výrobkov, ktoré údime ....
Popis Štiepka Borniak 10l
Druhy údenárskych štiepok má zásadný vplyv na chuť, vôňu a farbu výrobkov, ktoré udíme. Sú ako korenie - v závislosti od druhu dreva, z akého boli vyrobené, sa jedny hodia skôr k rybám, iné k bravčovému a ďalšie potom k hydine.
Najväčšou zábavou je miešanie rôznych štiepok, vďaka čomu vytvárame vlastné receptúry. Pamätajme však na jedno – musíme mať istotu, že spaľované piliny sú úplne prírodné – bez chemických prímesí, prachu a všetkých nečistôt.
Brezové štiepky
Zafarbujú údené výrobky na krásnu zlatistú farbu a spôsobujú, že získavajú jemnú a zároveň zvodnú arómu.
Bukové štiepky
Používané ku každému druhu údenia. Nenahraditeľné v prípade bravčového, rýb a hydiny. Zaisťujú mäsu jasnú, zlatistú farbu. Ideálne riešenie pre začiatočníkov.
Dubové štiepky
Potraviny údené s ich pomocou sú nasýtené príťažlivou chuťou s ľahkým horkastým a karamelovým zakončením. Dubové štiepky zafarbia výrobky dohneda.
Jablčné štiepky
Štiepka z dreva jablone pridajú mäsu prirodzenú údenú sladkosť, ktoré výborne doladia ryby, morské plody i hydinu
Jelšové štiepky
Používané na údenie všetkých druhov mäsa a rýb. Zaručí krásnu farbu, od tmavo zlatej až po hnedú. Ich výnimočná aróma preniká hlboko do pokrmov.
Slivkové štiepky
Slivková aróma je ideálna na zauzovanie rýb, hydinového a bravčového mäsa.
Čerešňové štiepky
Čerešňová štiepka je veľmi jemná s ľahkou ovocnou arómou. Najlepšie je na hydinu, hovädziu sviečkovú, jahňacie aj bravčové mäso.
Štiepka Borniak 10l
-
27,62 €Strážiť cenuCena so zľavovým kódomBLACK -14%24 €
-
27,62 €Strážiť cenuCena so zľavovým kódomBLACK -14%24 €
-
27,62 €Strážiť cenuCena so zľavovým kódomBLACK -14%24 €
-
27,62 €Strážiť cenuCena so zľavovým kódomBLACK -14%24 €
-
27,62 €Strážiť cenuCena so zľavovým kódomBLACK -11%25 €
-
27,62 €Strážiť dostupnosť a cenuCena so zľavovým kódomBLACK -11%25 €
-
27,62 €Strážiť dostupnosť a cenuCena so zľavovým kódomBLACK -11%25 €
- Výrobca Borniak
- Záruka 24 mesiacov
Druhy údenárskych štiepok má zásadný vplyv na chuť, vôňu a farbu výrobkov, ktoré údime ....
Popis Štiepka Borniak 10l
Druhy údenárskych štiepok má zásadný vplyv na chuť, vôňu a farbu výrobkov, ktoré udíme. Sú ako korenie - v závislosti od druhu dreva, z akého boli vyrobené, sa jedny hodia skôr k rybám, iné k bravčovému a ďalšie potom k hydine.
Najväčšou zábavou je miešanie rôznych štiepok, vďaka čomu vytvárame vlastné receptúry. Pamätajme však na jedno – musíme mať istotu, že spaľované piliny sú úplne prírodné – bez chemických prímesí, prachu a všetkých nečistôt.
Brezové štiepky
Zafarbujú údené výrobky na krásnu zlatistú farbu a spôsobujú, že získavajú jemnú a zároveň zvodnú arómu.
Bukové štiepky
Používané ku každému druhu údenia. Nenahraditeľné v prípade bravčového, rýb a hydiny. Zaisťujú mäsu jasnú, zlatistú farbu. Ideálne riešenie pre začiatočníkov.
Dubové štiepky
Potraviny údené s ich pomocou sú nasýtené príťažlivou chuťou s ľahkým horkastým a karamelovým zakončením. Dubové štiepky zafarbia výrobky dohneda.
Jablčné štiepky
Štiepka z dreva jablone pridajú mäsu prirodzenú údenú sladkosť, ktoré výborne doladia ryby, morské plody i hydinu
Jelšové štiepky
Používané na údenie všetkých druhov mäsa a rýb. Zaručí krásnu farbu, od tmavo zlatej až po hnedú. Ich výnimočná aróma preniká hlboko do pokrmov.
Slivkové štiepky
Slivková aróma je ideálna na zauzovanie rýb, hydinového a bravčového mäsa.
Čerešňové štiepky
Čerešňová štiepka je veľmi jemná s ľahkou ovocnou arómou. Najlepšie je na hydinu, hovädziu sviečkovú, jahňacie aj bravčové mäso.
6 dôvodov, prečo
nakúpiť u nás
Spoznajte nás
-
Doprava pri nákupe od 70 € zadarmo
-
Založené v roku 2000 - tradícia predaja už 24 rokov
-
Benefity pre stálych aj nových zákazníkov
-
Možnosť vrátenia tovaru do 30 dní
-
Najširší sortiment - v ponuke viac ako 100 000 produktov
-
Rybolovu rozumieme - v teame je aj majster sveta